Malin Larsson

Jag har alltid varit intresserad av hundar men det dröjde länge innan jag fick en egen. Det var en Rottweiler, som heter Tyra och vår väg tillsammans har inte varit enkel men hon har lärt mig så mycket och jag är henne evigt tacksam för det.
Jag har gått flera olika kurser. De flesta hos Canis Hundskola, bland annat deras 1-åriga KlickerTRÄNARkurs. Har även gått Specialsök kurser för Nordiska Hund och är certifierad Nose Work instruktör och auktoriserad doftprovsdomare för Svenska Nose Work Klubben. Är utbildad BeteendeCoach för Svenska PedagogHundsinstitutet, för kunna hjälpa hundägare och deras hundar till att få en bra relation tillsammans. Genom Aktiv Hund är jag instruktör i personsök och kantarellsök. Jag håller mig ständigt uppdaterad inom Nose Work genom vidareutbildningar för Ron Gaunt, Fred Helfers, Jill Marie O'Brien, Adam Hübinette, Lotta Bauer mfl. 
Jag och min Tyra är uppflyttade till klass 2 i Nose Work.

Min kursverksamhet håller jag på en liten gård i Bläshammar, Varberg. Min man äger gården och vi bor strax intill. Gården har flera möjligheter till spännande sökområden och efterhand kommer vi att iordningställa dessa.
Adress till gården är Bläshammar 61.