Malin Larsson

Jag har alltid varit intresserad av hundar men det dröjde länge innan jag fick en egen. Det var en Rottweiler, som hette Tyra och vår väg tillsammans var inte enkel men hon lärde mig så mycket och jag är henne evigt tacksam för det.  Jag och min Tyra hann bli uppflyttade till klass 2 i Nose Work, innan jag tyvärr blev tvungen att ta bort henne. Nu har jag en Australian Kelpie hane vid namn Tarc. Tarc är en otroligt rolig hund att träna och vi kommer satsa på Nose Work, tävlingslydnad och bruks (personsök). Vi tävlar i klass 2 i NW tävling samtliga moment. 
Jag har gått flera olika kurser. De flesta hos Canis Hundskola, bland annat deras 1-åriga KlickerTRÄNARkurs. Har även gått Specialsök kurser för Nordiska Hund och är certifierad Nose Work instruktör och tävlingsdomare för Svenska Nose Work Klubben, samt även instruktör (CNWI) för den amerikanska organisationen NACSW. Är utbildad BeteendeCoach för Svenska PedagogHundsinstitutet, för att kunna hjälpa hundägare och deras hundar till att få en bra relation tillsammans. Genom Aktiv Hund är jag instruktör i personsök och kantarellsök. Jag håller mig ständigt uppdaterad inom Nose Work genom vidareutbildningar för Ron Gaunt, Fred Helfers, Jill Marie O'Brien, Gail McCarthy, Adam Hübinette, Lotta Bauer mfl. 

Min kursverksamhet håller jag på en liten gård i Bläshammar, Varberg. Min man äger gården och vi bor strax intill. Gården har flera möjligheter till spännande sökområden och efterhand kommer vi att iordningställa dessa.
Adress till gården är Bläshammar 61.